VM guld til Danmark i Powerchair Floorball

(Fra www.parasport.dk)

Det danske landshold i Powerchair Floorball var nede både 1-2 og 2-3 i VM-finalen mod Holland, inden det til sidst lykkedes de guldhungrende danskere at vende opgøret og sætte det bedst tænkelige punktum på en forrygende uge i Schweiz.

– Der er blevet knoklet hele vejen rundt, og spillerne leverede bare en verdensklasse indsats. Inden de gik på banen til finalen, sagde jeg til dem, at de skulle gå derud og nyde det, gå derud og gøre sig fortjent og gå derud og tage den medalje. Og nu sidder jeg og kigger på den helt store pokal, lyder det fra landstræner Rasmus Yder.

Danskernes vej til titlen, der på forhånd var den erklærede målsætning, bød på lutter sejre, og særligt i gruppespillet var Danmark i en klasse for sig og vandt de fire kampe over Finland, Tyskland, Australien og Spanien med en samlet målscore på 57-8.

I semifinalen blev det til en 3-1-sejr over værterne fra Schweiz, inden VM-titlen altså blev sikret mod Holland søndag eftermiddag.

Fra Parasport Aalborg deltog spillerne Simon Damtoft Christensen og Mads Larsen. Landstræner Rasmus Yder og dommer Kristoffer Aagaard Stormark. 

Se eller gense VM-finalen her. 

Følg det danske landshold på Facebook her.

Vi bruger cookies. Når du klikker videre, accepterer du automatisk vores cookie- og privatlivspolitik. » Læs mere her
OK