Parasport Aalborg tilbyder idræt for alle.

Vi tilbyder idræt i et godt socialt fællesskab, hvor vi hjælper og tager hensyn til hinanden. Vi lægger vægt på, at der er plads til at have det rart sammen med gode kammerater, samtidig med, at der er mulighed for at arbejde seriøst med sin idræt.

Idræt skal være for alle. Hos os er intet handicap for stort, eller for småt, og vi har sikkert også et tilbud, der passer dig. Vi har idræt på alle niveauer og for alle aldersgrupper. Vi har idræt for sundhed, velvære og motion såvel som for konkurrenceidræt på eliteplan.

Vi er specialister i forskellighed, og vi har plads til alle. Vi tilpasser idrætten så den passer til dig, eller vi finder den idræt, som du passer til. Har vi den ikke, så opfinder vi sammen en ny! Vi er altid åbne for gode ideer.

I forbindelse med idrætterne, har vi gode og dygtige instruktører og hjælpere, og som udgangspunkt vil de selvfølgelig gerne give en “hjælpende hånd”, men vi har ikke folk til at erstatte personlige hjælpere. Vore trænere og hjælpere må heller ikke foretage løft. – De har ikke uddannelsen til det, og de er ikke dækket af nogen forsikring, hvis det skulle gå galt. Så derfor, når du går til din idræt og har brug for hjælp til løft eller af- og påklædning og bad*, så skal du selv have din egen personlige hjælper med, (der selvfølgelig ikke skal betale kontingent.)
*I svømning (Vadum) tilbyder vi hjælp i omklædningsrummene og har hjælpemidler, der gør det muligt for alle at komme i vandet.

Indenfor andre idrætsgrene stiller vi rekvisitter til rådighed.

Parasport Aalborg er landets største parasportsklub. Vi har ca. 20 forskellige idrætsgrene som dyrkes af ca. 350 aktive medlemmer og andre deltagere hver uge. Vi har næsten 90 hjælpere, trænere og ledere, som sørger for kvalificeret træning til alle.

Parasport Aalborg har eksisteret siden 1972, hvor vi startede med ganske få idrætter og har siden udviklet sig til en forening med vidtspændende idrætstilbud og sociale arrangementer.

Ønsker du at få mere at vide om de enkelte tilbud, kan du klikke dig ind på de forskellige idrætters sider eller kontakte Parasport Aalborg.

Vi håber, du har fået lyst til at dyrke en eller flere idrætsgrene hos os og ønsker dig velkommen!

Vi bruger cookies. Når du klikker videre, accepterer du automatisk vores cookie- og privatlivspolitik. » Læs mere her
OK