Sportsskolen 16 - husk det nu

Overskuddet fra DM i hotdogspisning 2016 som blev på 41.050 kr. går til årets sportsskole for børn og unge med handicap, som arrangeres af Idrætsforeningen for Handicappede i Aalborg og Dansk Handicap Idræts Forbund.

54 frivillige hjælpere fra Idrætsforeningen for Handicappede i Aalborg havde valgt at bruge deres fredag eftermiddag og aften på DM i hotdogspisning.

Sportsskolen foregår fra mandag den 27. juni til torsdag den 30. juni i uge 26 på Løvvang Skolen, Løvbakken 6, 9400 Nørresundby.

Der er på nuværende tidspunkt tilmeldt 63 udøvere på sportsskolen, som er garanteret fire dage med idræt, aktivitet, leg og masser af sjov.

Der kan deltages i enten fodbold, Vild med Dans, atletik eller TaeKwonDo. Sidstnævnte idræt er ny på programmet for sportsskolen, som afholdes for 10. år i træk.

Udover de nævnte idrætter, vil der hver eftermiddag være et særskilt aktivitetsprogram, hvor der er mulighed for at komme og prøve noget helt andet, og lære flere af de andre deltagere at kende.

Mere end 30 frivillige hjælpere yder hvert år en enorm indsats for at afvikle sportsskolen på bedste vis. Således når det samlede deltagerantal – inklusiv personlige hjælpere – op på 107 personer.

Vi bruger cookies. Når du klikker videre, accepterer du automatisk vores cookie- og privatlivspolitik. » Læs mere her
OK