En sjælden dåb - dåb af 11 nye kajakker

Den 31. maj afholder Idrætsforeningen for Handicappede (IHA) og Kano og Kajakklubben Limfjorden (KKL) dåb for 11 nye kajakker.

Med stor hjælp og sponsorater fra Trygfonden og Spar Nord Fonden er det lykkes at købe 8 enkelt kajakker og 3 dobbelt kajakker. Det er nu muligt for mennesker med mange forskellige handicaps at komme ud i kajak. Og selv for blinde/svagtseende eller mennesker med handicap, så de ikke selv er i stand til at ro eller styre en kajak er der nu mulighed for at komme på vand. Der kan træffes aftale med erfaren styrmand, så man kan føle sig tryg under turen.

Det er nu 3 år siden IHA og KKL indledte et samarbejde. KKL har indtil nu velvilligt stillet kajakker til rådighed, men nu er IHA ”leveringsdygtige” i specialbyggede kajakker, der er indrettet til folk med forskellige handicaps.

Kano & kajak Butikken i Søborg har været meget behjælpelige med at finde de rette kajakker og tilretningen af dem.

Alle er velkomne til arrangementet, der finder sted i KKL’s klubhus Thistedvej 112, 9400 Nørresundby i tidsrummet kl. 16 – 17.30.

Alle, der skulle få lyst til at prøve de nye kajakker, vil kunne lade sig skrive op til en prøvetur søndag den 3. juni fra kl. 10 til kl. 12 – ligeledes i KKL’s klubhus. Tilmelding nødvendig af hensyn til antal instruktører.

Det er selvfølgelig også muligt at melde sig til kom og prøv dagen søndag den 3. juni selvom man ikke kan komme til “dåben”. Man skal bare kontakte: Jonas Østergaard Juhl – mobil: 22 27 89 80

Vi bruger cookies. Når du klikker videre, accepterer du automatisk vores cookie- og privatlivspolitik. » Læs mere her
OK