– foredrag af tidligere elite håndboldspiller Rikke Nielsen.

I forbindelse med vores generalforsamling onsdag den 6. april i Nordkraft, niv. 6, kommer Rikke Nielsen og holder et spændende foredrag.

Her er lidt om hvad I kan forvente jer!


“Sådan blev jeg en rigtig vinder

Nej, dette er ikke et typisk foredrag om endnu en sportsstjernes store resultater! Og nej, det handler ikke om mig – men om hvad min historie kan tilføre dig og din hverdag. Jeg har stået mål for flere slag end de fleste, og forhåbentlig kan jeg inspirere dig med min historie. Det starter med en skade i en tommelfinger, der ender med en fyring og en voldgiftsag. Så får jeg jeg en datter med downs syndrom. En knude på halsen viser sig at være cancer, og en graviditet må afbrydes. Det lignede umiddelbart livets største nedtur, men endte som et sandt mirakel”.

Rikke_nielsen_www

Vi bruger cookies. Når du klikker videre, accepterer du automatisk vores cookie- og privatlivspolitik. » Læs mere her
OK