Søndag den 12. juli:

I dag er der afrejse mod det 19. RaceRunners Cup på Frederiksberg. Først skal bilen pakkes og cyklerne spændes fast på traileren. Derefter starter den lange rejse fra Aalborg til København. Turen er frygtelig lang, da vi ikke må køre mere end 80 kilometer i timen på motorvejen med trailer. Efter syv lange timer når vi endelig til Frederiksberg. Jeg render ind på Tre Falke Skolen for at se om Wilson fra Brasilien er kommet, men får så den kedelige besked, at min gode ven fra Brasilien ikke kommer i år. Jeg glæder mig dog over, at der igen er mange kendte ansigter på Campen. Efter at have hilst på alle, kører vi ud til Valby, hvor vi har lånt en lejlighed denne uge.

Mandag den 13. juli:

Træningen starter i dag. Leif Nielsen står for træningen. Han er mega god til at lave forskellige spændende øvelser. Bl.a skal vi bakke igennem nogle kegler, og det er lidt svært. Heldigvis er der også øvelser, hvor man får lidt sved på panden – de øvelser kan jeg bedst lide.
Efter træningen står resten af dagen på hygge i fællessalen, hvor jeg får snakket med gamle venner og får mødt nye venner, som er på Campen for første gang, især Juan fra Mexico virker til at være en sød fyr. Juan og jeg er i samme gruppe til stjerneløbet, det er rigtig sjovt. Vi skal bl.a gå med æg på en ske og smage ting med bind for øjnene.

Tirsdag den 14. juli:

Igen i dag er der god træning, som Leif styrer med hård hånd. I dag er træningen knapt så teknisk, men med en masse spurter, som gi’r sved på panden. Jeg er i gruppe med Mathias, og det er så sjovt, når han stejler på sin racerunner.
Om aftenen er jeg i fællessalen med mor, da min far, Line og Asta er kørt en tur. Vi tager tilbage til lejligheden sidst på aftenen, og får lidt the og en træstamme. Jeg sover på værelse med min far, og han snorker ret meget.

Onsdag den 15. juli:

I dag er sidste træning inden stævnet fredag. Jeg skal træne starter og øve mig i at holde bane. Jeg skal også træne i eftermiddag, og der vil Leif igen træne starter, men nu med pistol. Jeg er lidt bange for det ”bang” pistolen siger, men heldigvis er der kommet en ny elektronisk pistol, og den larmer knap så meget.
Efter aftensmaden skal Nadia, far og jeg på vores årlige besøg på vaffelhuset i Nyhavn, og have kæmpe store softice, som løber ned af kinder og fingrene. De bliver spist ved Gefion springvandet.

Bagefter kører vi hen til Amalienborg for at se om Dronning Margrethe er hjemme, men hun er vist i Grønland, så vi må have den kaffe til gode. Vi hilser i stedet på hendes garder, som pænt står der i uniform og høj bjørneskinds hat. Min far spørger, om han vil være kæreste med mig. Garden smiler og nikker, og det tager jeg som et ”ja”.
Derefter kører vi hen for at se Rottehullet fra ”Huset på Christianshavn”, og det var lidt sjovt at se. Da vi kører videre møder vi sangeren Christopher, som er ved at kysse sin kæreste farvel. Nadja bliver lidt febrilsk på bagsædet, og forsøger at fotografere det smukke par.
Det var en mega dejlig dag…

Maria1

Torsdag den 16. juli:

Torsdag har jeg glædet mig til hele ugen. I dag skal vi på Bakken og se deres nyeste attraktion ”Korsbæk på Bakken”. Jeg har næsten lige set alle afsnittene af Matador, så jeg har det hele i frisk erindring.
Dagen startede ellers med at sove længe, og spise rundstykker fra den lokale bager i Valby. Derefter kørte vi ud på Campen til alle de andre. Rigtig mange fra Campen skal på Bakken, og vi skal følges med Asta og hendes mor. ENDELIG er vi på bakken, og Korsbæk er virkelig hyggelig. Jeg møder ”Iben”, ”Misse Møghe”, ”Maude” og betjent ”Sofus”. Jeg får en lille sludder med Iben. Mor bliver fotograferet ved Korsbæk Bank, mon hun tænker på at skifte job???
Bagefter går vi videre ud på Bakken. Træstammerne er første forlystelse, som jeg prøver sammen med mor. Asta, Line og Gretha er i den anden træstamme, og vi bliver vist lidt våde alle sammen. Men pyt, for der er dejligt vejr.

Derefter videre til Mine Ekspressen. Asta og jeg bliver løftet over gelænderet, så vi kommer foran i køen. Den var smadder sjov og vi fik to ture.
Dernæst prøvede vi en rutsjebane, som var små racerbiler. Det gik skide hurtigt, og igen fik vi to ture.
Så blev det til en tur i Tårnet, hvor man bliver skudt op i luften og fritfald ned igen – det var lidt vildt, og mine ben rystede da jeg kom ned igen.
Så var der heldigvis tid til is, og tempoet kom helt ned på jorden igen efter alt det spænding. Men ikke længe efter, så sad jeg i træ-rutsjebanen og hvinede som en vild. Safariebanen blev prøvet og så en sidste tur i tårnet, og så begyndte vi så småt at trække mod udgangen.
Da vi kører hjem runder vi lige Bent Fabricius-Bjerres hus i Hellerup; ham synes jeg er rigtig cool.
Vi snupper aftensmaden på et lokalt torv i Valby; pasta med kæmpe rejer. Derefter tager vi hjem i lejligheden for at slappe af til næste dag.

Fredag den 17. juli:

Officiel indmarch og stævnet starter i dag. Desværre har jeg ikke nogle heat i dag. Så vi skal bare heppe og klappe af de andre atleter. Det er en lang dag, hvor jeg pjatter med alle mine nye venner. Jeg synes, der er kommet nogle søde nye mennesker, og som før omtalt, så har jeg et specielt godt øje til Juan fra Mexico, men løberne fra USA; deres mødre og træner er også helt utrolig søde. Fra Litauen er der en gammel træner, som hedder Antonio, som trods vores sprog vanskeligheder er utrolig sød ved mig.

Lørdag den 18. juli:

Så er det min tur til at komme i ilden, og jeg skal løbe 100 m, 200m 400m og 800m. Det går rigtig fint på 200 m og 800m, der får jeg sølv medaljer i skarp konkurrence med Pernille Bach. Hun slår mig på 100m og 400m, så vi deler medaljerne i porten. Det er sjovt at løbe mod Pernille, for vi har altid nogle drabelige kampe.

Når man løber ned ad publikums langsiden, så klapper alle de andre atleter og tilskuere af mig, og det synes jeg, er det fedeste i hele verden. Bettina, Michelle og Oliver er kommet for at heppe på mig, det er familie og venner, og de bliver helt grebet af stemningen, som er her på Campen.

Til medaljeoverrækkelsen kan jeg næsten ikke være inde i mig selv. Det er så fedt at blive kaldt op til en medalje.
De andre Aalborgløbere klarer sig også godt ved stævnet. Hayla Søndergaard napper et par guldmedaljer, og Michael Thyregod sætter den ene personlige rekord efter den anden og får en sølv og en bronze medalje. Jacob Birkbak har været skadet igennem længere tid, men han sætter en fin tid på sit 400m. Asta Dibbern får bronze i 400m og sætter personlige rekorder i næsten alle løb.

Efter stævnet går jeg i bad og pynter mig op til fest. Jeg glæder mig især til at danse limbo og bare rocke på dansegulvet til de sene nattetimer. Hans synger selvfølgelig sexchikane, lige som mange andre også har tradition for at give et nummer på karaoke anlægget. Klokken 03.00 tænder lyset og jeg mærker nu trætheden overstrømme mig, men det har igen været en fantastisk fest, og jeg går glad i seng.

Maria2

Søndag den 19. juli:

Træt efter gårsdagens stævne og fest, men vi skal starte vores hjemrejse til Aalborg igen. Vi skal gøre rent i lejligheden efter morgenmaden, og jeg hjælper ved ikke at gå i vejen.
Derefter kører vi ud til Tre Falke Skolen for at hente vores trailer med racerunner cyklerne. Vi får pakket hele skidtet sammen og der bliver taget afsked med alle de dejlige mennesker, som har deltaget på dette års camp. Vi triller lige omkring Dragør for at hilse på en onkel, og så starter vores hjemrejse for alvor. Normalt sover jeg aldrig i bilen, men denne gang må jeg overgive mig, og jeg drømmer selvfølgelig om den skønne uge jeg lige har oplevet på Frederiksberg.
Tak til alle for en fantastisk camp. Jeg glæder mig allerede til at komme igen næste år.

Maria3

Maria Hald

 

 

Vi bruger cookies. Når du klikker videre, accepterer du automatisk vores cookie- og privatlivspolitik. » Læs mere her
OK