Peter Rosenmeier vinder VM guld
(Fra Parasport.dk)

VM-finalen blev den forsvarende verdensmester, spanske Alvaro Valera, sat på plads med 3-0. Det er karrierens anden VM-titel for Peter Rosenmeier, der også er paralympisk mester fra Rio 2016.

I en nervepirrende og taktisk kamp, hvor Peter Rosenmeier (klasse 6) flere gange måtte kæmpe sig tilbage, lykkedes det danskeren at detronisere Alvaro Valera og vinde 3-0.

– Det er jo fantastisk. Det har været en sindssyg dag. Det er vildt lækkert. Det taktiske oplæg fungerer bare sindssygt godt. Det var måske ikke nogen seværdig kamp, men det er bare så forbasket vigtigt, at han ikke får lov til at styre spillet. Det er vildt fedt, at det lykkedes, siger Peter Rosenmeier.

Resultatet er en understregning af, at Peter Rosenmeier stadig er helt på toppen på trods af sidste års skuffende kvartfinale-exit ved EM.

– VM-titlen betyder rigtig meget for mig. Jeg har ét altoverskyggende mål, og det er at være verdensmester, paralympisk mester og europamester på én gang. Nu har jeg PL og VM, og forhåbentlig kan jeg fuldføre hattricket til EM næste år, lyder det fra Rosenmeier.

Det danske hold rejser hjem fra Slovenien søndag, og det er med to medaljer i bagagen, da Sophie Walløe tidligere lørdag sikrede sig sin første VM-medalje ved at vinde sølv i damernes klasse 10.

 

Peter Rosenmeier

Klasse 6

Alder: 33 år

Bopæl: Malmø

Klub: I.H. Aalborg

Handicap: Arm- og bendefekter

SoMe: www.facebook.com/Rosenmeiertt

 

Mere om VM

Parasport Danmarks eliteatleter på Facebook: www.facebook.com/danmarktilpl

Landsholdet i parabordtennis på Facebook: www.facebook.com/ParabordtennisDanmark

Resultater fra VM: www.spint2018.com

Vi bruger cookies. Når du klikker videre, accepterer du automatisk vores cookie- og privatlivspolitik. » Læs mere her
OK