Lør. den 19. september afholder DHIF og Sahva igen i år Paralympic Day på Syddansk Universitet i Odense

Kom og vær med til en sjov sportsdag for børn og unge med masser af aktiviteter, sjov og fællesskab.  Sahva og Dansk Handicap Idræts-Forbund afholder en sportsdag for børn og unge med bevægehandicap i alderen 7 til 18 år. Det sker i de smukke omgivelser på  Syddansk universitet, Campusvej 55, 5230 Odense . Lørdag den 19. september 2015 kl. 9.30.

Der bliver blandt andet aktiviteter i kørestolsbasketball, svømning, atletik, bordtennis, goalball, fodbold, håndcykling og ridning, så du kan afprøve hvilken sportsgren, som passer dig bedst.

Dagen vil også byde på en spændende overraskelse. Som først bliver afsløret på dagen.

Der vil være dygtige talenttrænere fra DHIFs børne- og unge satsning “Unge atleter i front” og bandagister fra Sahva til at guide dig igennem. Og hvem ved, måske vil du få en unik mulighed for at møde de fremadstormende Paralympiske sportsstjerner, som kan inspirere og fortælle dig om deres vej til PL i Rio 2016.

Dine forældre er velkomne. Der vil også være noget for dem i form af en workshop for forældre om hjælpemidler og idrætsmuligheder for børn. Søskende er naturligvis også velkomne på dagen.

Workshop for Mor & Far

Mens du hygger dig sammen med de andre deltagere, inviterer vi din mor og far til workshop. Her vil vi oplyse om dine rettigheder i forbindelse med hjælpemidler samt hvilke muligheder, der findes, for at få dig godt i gang med idræt. En række eksperter vil være til rådighed, og der vil derfor være rig mulighed for at stille spørgsmål, og desuden udveksle erfaringer med øvrige forældre.

Paralympic  Day er for dig, som har et bevægehandicap eller synshandicap, og som godt kan lide sport – uanset om du drømmer om at blive eliteudøver en dag eller ej. Hvis du endnu ikke har fundet din idræt, kan du komme og prøve udvalgte idrætter og få hjælp til at finde et klubtilbud i dit område. Du er også meget velkommen, selv om du allerede deltager i en idræt og enten gerne vil prøve en anden idræt eller bare vil have en sjov dag med motion i fællesskab med andre børn og unge.

PROGRAM

09.15 – 09.45 Ankomst
09.45 – 10.00 Velkomst
10.00 – 10.30 Fællesopvarmning
10.45 – 12.15 Idræt modul 1
12.15 – 13.15 Frokost
13.15 – 14.45 Idrætsmodul 2
15.00 – 16.00 Overraskelse og afslutning
15.00 – 15.45 Forældre workshop

Hver deltager vælger ved tilmelding 1 til 3 idrætter de gerne vil prøve under Idrætsmodul 1 og 2.

Glæd dig til en dag, hvor du får masser af mulighed for at møde andre børn og unge, der gerne vil i gang med at dyrke sport.

Der vil være forfriskninger og frugt hele dagen og mulighed for at købe frokost  eller selv medbringe madpakke.

Arrangementet er GRATIS og du vil på dagen få uddelt en Sahva sportstaske med t-shirt, DHIF-informationspakke og andre små overraskelser.

Her kan du tilmelde dig via tilmeldingsblanketten. 

Her kan du downloade invitationen i PDF

Her kan du downloade invitationen i Word

Har du spørgsmål til arrangementet kontakt:

Dansk Handicap Idræts-Forbund
Anne-Dorte Andersen

Mobil: 21 34 44 24
Mail: ada@dhif.dk

eller

Dansk Handicap Idræts-Forbund
Peter Kock Hansen

Mobil: 20 32 14 18
Mail: pkh@dhif.dk

Vi bruger cookies. Når du klikker videre, accepterer du automatisk vores cookie- og privatlivspolitik. » Læs mere her
OK