Corona virus

26/10/20

Hej 

På grund af de nye Coronarestriktioner, er vi nødsaget til at lave nogle ændringer i forbindelse med svømning og vandgymnastik om mandagen i Vadumhallen.

Ændringerne gælder fra mandag den 26. oktober 2020.

Du skal have mundbind på når du bevæger dig rundt i Vadumhallen. Når du kommer ind i omklædningsrummet og har fundet din plads, må du tage mundbindet af. Når du er færdig med at svømme og klæde om, skal du tage mundbindet på igen, når du går ud af omklædningsrummet.  Har du ledsager/hjælper med skal vedkommende også bære mundbind. De skal også bære mundbind inde i svømmehallen hvis de IKKE er med i bassinet.

Der må kun være 10 personer i alt omklædningsrummet OG i bassinet. Derfor kan det ske at du bliver bedt om at vente med at klæde om eller med at gå i vandet – til der er plads.

Det vil IKKE længere være muligt at benytte saunaen.

De der plejer at få VORES hjælp til omklædning og bad, kan desværre ikke deltage indtil videre. Skal du have hjælp til at hente en badestol og til at blive kørt til og fra bad og omklædning -kan vi stadig hjælpe.

Der skal holdes en afstand på 2 meter i både omklædningsrum og i bassin. Ovenstående gælder til du hører fra os igen. Lad os passe godt på hinanden så vi kan komme gennem denne alvorlige tid.

Følg gerne med på vores facebookside samt på vores hjemmeside. Her vil vi opdatere så snart vi får nye retningslinjer.

Venlig hilsen

Idrætsforeningen for Handicappede i Aalborg

Vi bruger cookies. Når du klikker videre, accepterer du automatisk vores cookie- og privatlivspolitik. » Læs mere her
OK