Invitation til Parasportens Dag lørdag den 22. september 2018 i Vejle og på Frederiksberg.

Parasportens Dag 2018 afholdes lørdag d. 22. september i Vejle og på Frederiksberg.

Parasportens Dag er Parasport Danmarks årlige, landsdækkende sportsdag, hvor alle med interesse for parasport kan komme forbi og deltage eller hilse på. Dagen består af tre dele: Parasportens STADION, Parasportens MARKED og Parasportens KONTOR.

PARASPORTENS STADION
Her har børn og unge mulighed for at prøve forskellige sportsgrene – enten en helt ny idræt eller parasport for første gang. Idrætterne vil variere alt efter hvor i landet man deltager. På Parasportens STADION vil der også være mulighed for at møde nogle af parasportens danske eliteatleter, som vil støtte og give vejledning i netop deres idrætter.       

PARASPORTENS MARKED
Her har alle interesserede mulighed for at komme forbi og høre og spørge ind til forskellige idrætter og andet som kan have interesse inden for parasporten.

PARASPORTENS KONTOR
På Parasportens KONTOR vil der være mulighed for at tale med Parasport Danmarks konsulenter. Her er ingen spørgsmål dumme, og alle er velkomne til at kigge forbi til en snak.

Program

Se program for Parasportens Dag

På markedet vil det også være muligt at finde og høre om de idrætter, der ikke er mulighed for at prøve på Parasportens STADION. Derudover kan deltagerne også møde og få masser af gode input fra interessante virksomheder og organisationer. 

Download flyer her:

Frederiksberg (PDF)

Vejle (PDF)

 

• Tilmeld dig her! •

 

Har du spørgsmål eller vil høre mere:

Ole Ansbjerg

29 46 50 14

oan@parasport.dk

 

Peter Kock Hansen

20 32 14 18

pkh@parasport.dk

Vi bruger cookies. Når du klikker videre, accepterer du automatisk vores cookie- og privatlivspolitik. » Læs mere her
OK