Kom med på holdet…og prøv goalball i fællesskab med andre!

Goalball er en sjov, hurtig, krævende og udviklende sport, for alle der har lyst til at udvikle holdånd, balance, styrke og mod.

Uanset om du går til goalball i forvejen, eller aldrig har prøvet sporten før, er du hjertelig velkommen til at komme med for at se om goalball kunne være noget for dig!!

Goalball Danmark inviterer dig til en fantastisk weekend i Fredericia 9.-11. juni. – sammen med Danmarks pige og drenge landsholdsspillere og ungdom (10 til 18 år) – det bliver en  super weekend med fart over feltet og social hygge.

Tag gerne din bedste ven eller søskende med, det betyder ikke noget, om de er seende eller har nedsat syn. Så får I chancen for at lære en ny sport sammen. Kort sagt er denne ”Goalball Camp” til alle friske drenge og piger, der er fremme i skoene.


Praktisk info:
Vi mødes fredag 9/6 kl. 19:00 og slutter søndag 11/6 kl. 14:00.


Hvis du kommer med tog:
Vi har landsholdsspillere og trænere der kommer fra hele landet, som meget gerne vil følges med dig på togrejsen! Vi henter dig på stationen i Fredericia.


Hvor:
Vi sover, spiser og spiller på: Kistinebergskolen, Indre Ringvej 175, 7000 Fredericia. Husk sovepose og luftmadras.  


Pris:
Det koster kun 200 kr./person for deltagelse og fuld forplejning hele weekenden. Det er ikke et krav – men du er meget velkommen til at tage en forældre med – prisen er den samme.

Tilmeld dig eller hør mere hos idrætskonsulent Ricky Nielsen fra Parasport Danmark:

Mail: rkn@parasport.dk

Tlf: 22226159

– Oplys navn, alder, telefonnummer og bopæl.


Tilmelding senest 2. juni.

Vi glæder os til at du bliver en del af goalball familien!!

Vi bruger cookies. Når du klikker videre, accepterer du automatisk vores cookie- og privatlivspolitik. » Læs mere her
OK