Fårup Sommerland_nyhed

Sommersportsskolen bliver desværre ikke til noget i år. Der var for få tilmeldte til, at der kunne laves en god sportsskole. I stedet for sportsskolen, vil vi gerne invitere tilmeldte til sportsskolen og medlemmer af I.H. Aalborg under 18 år med til Fårup Sommerland mandag den 28. juni 2021.

Pris:
Prisen for turen er kun 150 kr. for børn/unge og 150 kr. for eventuel ledsager. Max. 1 ledsager pr. barn. Prisen er for entré til Fårup Sommerland, grillmad med drikkelse og bustransport retur. Har man sæsonkort til Fårup Sommerland er prisen 50 kr.

Busafgang:
Kl. 9.30 fra Aalborg Changs baner på Provstejorden
Kl. 9.40 Nordkraft (Teglgårds Plads) og
Kl. 9.50 Løvvanghallen i Nørresundby.

Bussen kører hjem igen fra Fårup kl. 16.00 (der stoppes de samme steder, som der blev samlet op). Det er ikke en liftbus. Det er også muligt at køre derop selv. Vi mødes udenfor og går ind samlet.

På turen er også inviteret trænerne, som har idræt for børn og unge i klubben. Børn, der ikke kan klare sig selv, skal have ledsagere med på turen.

Tilmelding til kontakt@parasportaalborg.dk

Oplys ved tilmelding:
Navn – Alder – Idræt – Har ledsager med? – Ønskes buskørsel? – Opsamlingssted – Mobilnummer – Har I  sæsonkort? – andet relevant vi skal være opmærksom på.

Betaling:
Der betales ved tilmelding til mobilepay: 32929 eller konto i Spar Nord 9286 2440000676. Husk at oplyse navn på deltager.

Der er begrænset antal pladser i bussen, så først til mølle.

Speciel kost skal selv medbringes – menuen er burger og pølser.

Husk medbring gerne selv en drikkedunk med navn på.

Er der spørgsmål til turen, kan du kontakte mig på mobil 40332477.


Deadline for tilmelding er tirsdag den 22/6 2021.

Med sportslig hilsen

Jan Karkov Sørensen

Fårup Sommerland

Fårup Sommerland

Vi bruger cookies. Når du klikker videre, accepterer du automatisk vores cookie- og privatlivspolitik. » Læs mere her
OK