Målgruppe: Alle handicapgrupper i alle aldre. Hold aftales individuelt efter vurdering af træner.

Svømning er klubbens største idrætsgren. Det er en sund og konditionsgivende idræt, som alle kan deltage i. Vandet gør dig vægtløs, så dine led ikke belastes. Svømning giver dig uanede muligheder for at træne og bevæge din krop. Klubben tilbyder både motions- og konkurrencesvømning og vandgymnastik.

Svømning i Vadum

  • Vandet der svømmes i er ca. 30° varmt.
  • Har man behov for omfattende hjælp til omklædning og/eller i selve bassinet, SKAL man så vidt muligt selv sørge for at medbringe en hjælper. Hjælperen der er med, SKAL kunne hjælpe med af-/påklædning, personlig hygiejne samt toiletbesøg, samt hjælpe i bassinet, hvis dette er nødvendigt. 
  • Vi har praktiske hjælpere i omklædningen, der kan assistere i fornødent omfang f.eks. i forbindelse med liftning, lettere hjælp til omklædning og vask samt assistance til/fra bassin.
  • Der er hejs, sliske og lang trappe i forbindelse med op og ned til bassinet. Du kan gå med støtte eller blive kørt i badestol, fra omklædning til bassin. Der er hjælp til at betjene hejsen.
  • Klubbens instruktører vejleder i vandet.

NB: Se venligst yderligere praktisk info her

 

Svømning i Gl. Lindholm

  • Vandet der svømmes i er ca. 26° varmt.

Vores trænere er velkvalificerede, men som udgangspunkt er de uddannede i at undervise i svømning og er IKKE pædagoger. Vi er en idrætsforening og ikke en institution, og vi vægter at der er et idrætsmiljø fremfor et institutionsmiljø.

Vi sætter også stor pris på at have det sjovt og hyggeligt med hinanden, men vi er her alle for at svømme, og ikke for at “bade/lege”.

NB! Der vil ikke være hjælp til omklædning. Hvis der kræves hjælp, skal man selv have hjælper med – og det skal være af samme køn, som svømmeren, da vi ikke har omklædningsrum til mix.

________________________________________________________________________________________________

Mere om parasvømning
Vil du gerne vide mere om parasvømning generelt, om landsdækkende børne- og ungdomshold eller få overblik over landets øvrige klubber, så læs mere på Parasport Danmarks hjemmeside.

Vi bruger cookies. Når du klikker videre, accepterer du automatisk vores cookie- og privatlivspolitik. » Læs mere her
OK