Hvad handler det der Esport egentlig om? Er det ikke bare to mennesker med en controller, som konkurrerer mod hinanden? Nej, det koncept er for nemt og kræver ikke den store træning. Esport har til formål at styrke spillernes evne til at samarbejde. Det giver et sjovere fællesskab, hvor der kan konkurreres på et højere niveau.

Inden for de seneste år, er der sket rigtig meget med udviklingen af Esport. Det er ikke længere en sport, hvor man bare sidder og hænger foran computeren hver for sig, dagen OG natten lang, uden at foretage sig meget andet.

I dag handler Esport i højere grad om samarbejde, forståelsen af at være en del af et team. Næsten på lige fod med at være en fodboldspiller på ethvert hold. Alle skal kende deres rolle i det givende spil for at holdet kan præstere.

Faktisk kan vi nok sammenligne Esport med en ”utraditionel” form for gruppearbejde, som vi alle kender det fra skolen og arbejdspladsen? Fordi i begge henseender handler det om at finde nogle individuelle kompetencer og få dem til at arbejde sammen, som en helhed. Tænk over det. Det eneste, som er anderledes, er platformen hvorpå disse kompetencer får set dagens lys og bliver finjusteret, og det, ofte ned i mindste detalje.

Esport er nu blevet accepteret som en ”rigtig” idræt, hvor der også spilles på et professionelt niveau, og i de store turneringer, er der rigtig mange præmiepenge på spil.


Hvorfor skal du vælge Esport?
Du skal vælge Esport, hvis du har lyst til at udfordre dig selv på en ny måde. Hvis du gerne vil være en del af en sport i udvikling og du selvfølgelig elsker at spille på konsol.

Der vil være gode muligheder for at være med til at præge udviklingen af Esport i Parasport Aalborg. Du kan blive en af de første, som er med til at åbne vejen til Esport for handicappede i Danmark.

Har du lyst til at høre mere om Esport og eventuelt komme i gang med at spille, kan du kontakte Michael Thyregod racerunner2@gmail.com

Vi bruger cookies. Når du klikker videre, accepterer du automatisk vores cookie- og privatlivspolitik. » Læs mere her
OK