Hvem kan deltage?

Du kan være med uanset handicap, men du skal være over 15 år. Vi har spillere med fysisk handicap og med udviklingshæmning. Alle bowler på deres eget niveau. Foreningen stiller ramper til rådighed for alle, der har brug for det – hvis du eksempelvis er kørestolsbruger, mangler armkræfter eller bare bedre kan lide at bowle på denne måde.

Tøj/omklædning/bad

Det er en fordel med tøj, du kan bevæge dig i, især hvis du bowler uden rampe. Kuglerne kan du låne af bowlinghallen, men på længere sigt har du måske interesse i at investere i dine egne. Der vil hverken være mulighed for omklædning eller bad.

Træning/turnering

Vi træner en gang om ugen i et af landets mest moderne bowlingcentre. Uanset handicap kan man altid være med på et eller andet niveau, hvilket vi hjælper hinanden med at finde frem til. Vi afholder årligt en juleturnering og et klubmesterskab. Der er også mulighed for at deltage i Regionsmesterskabet, hvor man så kan kvalificere sig videre til Forbundsmesterskabet. Der konkurreres i såkaldt ”ramperække” og ”stående række”, så man har lige vilkår. Det koster 400 kroner halvårligt udover kontingentet at bowle, da vi har udgifter til baneleje. Du er dog meget velkommen til helt gratis at komme og prøve de første 2-3 gange og se, om det er noget for dig.

Hvorfor vælge Bowling?

Selvom bowling er et meget individuelt spil, gør vi meget ud af at hjælpe hinanden til at få en bedre teknik. Vi er flere om samme bane, så vi sikrer, at alle får en sjov oplevelse med hjem. Herunder kan du læse nogle gode grunde til, hvorfor 2 af vores spillere mener, at du skal vælge bowling og blive deres nye holdkammerat.

Palle, kørestolsbruger, har spillet i 20 år:
 • Jeg prøvede først kørestolsbasket, men havde desværre ikke armkræfter nok og begyndte derfor at bowle.
 • Vi har et godt kammeratskab, og alle vores træninger er en venskabelig konkurrence, da vi er flere om samme bane.
 • Jeg blev hurtigt bidt af teknikken i bowling og spændingen, når vi er ude at spille stævner.
 • De bedste ramper er i Aalborg, som vi siger ?
Jan, kørestolsbruger, spillet i 15 år:
 • Vi bruger hele tiden hinanden til at blive bedre og forfine vores teknik – jeg er selv nørd og elsker at afprøve forskellige ting, men der er bestemt også plads til at komme og spille på hyggeplan.
 • Man kan altid være med på et eller andet niveau uanset handicap, så det er bare at komme og prøve. Vi hjælper dig gerne i gang.
 • Godt kammeratskab.
 • Jeg kan lide at forbedre mig en smule hele tiden og have fokus på de små detaljer, som kan være afgørende ved en turnering.

 Vi forventer også noget af dig:

 • Du er klar på at få sved på panden og være del af et hold
 • Du møder omklædt, når træningen begynder
 • Du har en forælder eller hjælper med, hvis du har et personligt hjælpebehov til f.eks. toiletbesøg, placering af kuglen på rampen eller har brug for støtte i sociale sammenhænge

________________________________________________________________________________________________

Mere om bowling
Vil du gerne vide mere om bowling generelt og få et overblik over landets øvrige klubber, så læs mere på Parasport Danmarks hjemmeside.

Vi bruger cookies. Når du klikker videre, accepterer du automatisk vores cookie- og privatlivspolitik. » Læs mere her
OK