Hvem kan deltage?

Vi har stort ingen begrænsninger, eneste krav er, at man er minimum 150 cm høj og skal kunne sidde på en cykel i vand. Aqua-Bike er for mennesker med både fysisk og psykisk handicap. Vi har lift i omklædningen og inde ved bassinet og adgang til badestole.

Tøj/omklædning/bad

Du skal egentlig bare medbringe badetøj og en drikkedunk med vand, da der er garanteret sved på panden. Vi har cykelsko, du kan låne, og så er du faktisk klar. Der er naturligvis omklædning og bad.

Træning/turnering

Aqua-Bike er spinning i vand, og vi har både daghold og aftenhold, så der er mulighed for, at man kan få det passet ind med arbejde m.m. Der er fokus på motion og blodomløb. Nøgleordet for Aqua-Bike er velvære, og der er altid plads til, at den enkelte kan tage en pause eller springe en øvelse over, hvis den er for udfordrende. Der er ikke mulighed for at deltage i turneringer.

Hvorfor vælge Aqua-Bike?

Aqua-Bike giver rigtig god motion og booster dit blodomløb. Herunder har Solveig og Kirsten sat lidt ord på, hvad Aqua-Bike har gjort for dem, og hvorfor de vil anbefale det til andre. Du er meget velkommen til at komme og prøve 2-3 gange, om Aqua-Bike er noget for dig.


Kirsten, knæopereret, har været med i 17 år:
  • Jeg har fået et stålknæ, og træningen her er rigtig godt for det. Generelt er Aqua-Bike rigtigt godt til at holde gang i kroppen, måske især for os, der tilhører det grå guld.
  • Bevægelse i vand er godt for hele kroppen, og så synes jeg, det er dejligt, at træningen giver dobbelt på grund af vandets modstand.
  • Og så skal man vælge Aqua-Bike, fordi man har en rigtig dejlig følelse i kroppen, når træningen er slut.

Solveig, instruktør, har været med i 17 år:
  • Jeg prøvede træningsformen i Italien og syntes, at det var så godt og dejligt, at vi da skulle tilbyde det samme her i foreningen. Så jeg var med til at få de første cykler hjem og starte nogle hold op.
  • Aqua-Bike er supereffektivt, ligesom, hvis man svømmer stærkt. Man får masser af god motion og holder gang i sit blodomløb. Hele kroppen bliver trænet, og hvis man eksempelvis er dårligt gående, har tendens til overvægt eller har dårlig ryg, er det her rigtig god træning.
  • Der er god holdånd. Man skal prøve Aqua-Bike, fordi man får et godt velbefindende og følelsen af at have gennemført noget. Det er velvære og god motivation at være del af et hold. Og så er det ingen undskyldning at have vandskræk, da vi træner på det lave vand ?


Vi forventer også noget af dig:

  • Du er klar på at få sved på panden
  • Du møder omklædt, når træningen begynder
  • Du har en hjælper med, hvis du har et personligt hjælpebehov til f.eks. toiletbesøg eller har brug for støtte i sociale sammenhænge
Vi bruger cookies. Når du klikker videre, accepterer du automatisk vores cookie- og privatlivspolitik. » Læs mere her
OK