Godt nytår til jer alle. Håber, I alle kom godt ind i 2023.
 
Dejligt at Dronningen havde foreningslivet og alle de frivillige med i hendes nytårstale. Det er vigtigt, at vi har et aktivt foreningsliv i Danmark. Vi mærkede det specielt under Covid-19 nedlukninger, hvor der var mange, som savnede idrætten og sportsvennerne.
 
År 2022 var et meget spændende år for Parasport Aalborg. Ja, det var også året, hvor vi skiftede navn. Efter 50 år som Idrætsforeningen for Handicappede i Aalborg (I.H.Aalborg), blev navneskiftet godkendt på klubbens generalforsamling i april måned.
 
Mange vil også huske vores 50 års jubilæumsarrangementer. Den 6. juni i forbindelse med Royal Run, blev dagen fejret med kongeligt besøg. Kronprinsen kiggede forbi og ønskede os tillykke. En fantastisk dag på havnen i Aalborg med musik og parasport.
 
Receptionen blev holdt i DGI hallen i Nordkraft. Vi præsenterede flere af vores idrætsgrene i forbindelse med receptionen. Fest i Vejgaardhallen i oktober og fejring for KIDZ i Nordkraft i november. Der blev også lavet et flot jubilæumsskrift. Har du ikke læst det, har kontoret nogen liggende.
 
Der blev også opnået flotte sportslige resultater i løbet af året. Powerchair Floorball vandt guld til VM. På holdet var Simon og Mads fra klubben, desuden har landstræneren Rasmus Yder også tilknytning til klubben. Dejligt, at stævnerne igen er kommet i gang. Peter Rosenmeier vandt igen medaljer i bordtennis. Fodbold vandt en stor turnering i Herning og Powerchair Football ligger nr. 1 i turneringen.
 
Det blev desværre også 2022 vi måtte sige farvel til nogle af klubbens personligheder. Tænker her på Brian, Carsten og Lene P. Jeg har mange dejlige minder sammen med dem, de vil blive savnet.
 
I den kommende uge / uger starter idrætten op igen. Vadum starter mandag den 9/1 2023. Nogle idrætsgrene starter tidligere. Jeg tager hatten af for racerunnerne, de vil ikke gå glip af træning. De var på banen i Skovdalen den 24/12 og 31/12.
 
Glæder mig til sportsåret 2023 – der kommer nok ikke til at ske så meget i klubben som i 2022, men det var nok også året, som mange af os, vil huske de næste mange år.
 
Tak for jeres indsats, uden jer ville der ikke være en forening.
 
Godt nytår
Jan (formand)
Vi bruger cookies. Når du klikker videre, accepterer du automatisk vores cookie- og privatlivspolitik. » Læs mere her
OK