Ildsjæleprisen 2019

Parasport Danmarks Breddeudvalg uddeler hvert år Ildsjæleprisen til en frivillig i parasporten. Med prisen ønsker Breddeudvalget at anerkende det store frivillige arbejde, som løftes i foreninger og udvalg. Prisen går til en person, som er med til at gøre en forskel – hvad enten det er en leder, træner, forælder eller anden frivillig, der gør et særligt stykke arbejde for sin idræt, sin klub eller for parasporten generelt.

I 2019 er valget faldet på en nordjyde – nemlig Gitta Thorup Sørensen. 

Begrundelsen for valget af Gitta:

Gitta har været aktiv/ildsjæl i I.H. Aalborg i 40 år. Hun var i 28 år klubbens formand. I disse år, var hun også ansvarlig for klubbens administration. Hun har haft meget stor betydning for at I.H. Aalborg er den klub som den er i dag. Det er hende, som har tegnet foreningen. Hun er ikke så synlig udadtil, men i Parasport Danmark er man ikke i tvivl om hvor stor betydning hun har for foreningen, og hvor meget hun brænder for paraidrætten.

I 2012 forlod Gitta frivilligt posten som formand, for at kunne koncentrere sig om klubbens administration. En post der kræver meget af en stor forening med ca. 500 medlemmer, ca. 100 frivillige (medspillere) og 22 idrætstilbud. Gitta har 110% styr på administrationen i Nordkraft, som bliver styret til alles tilfredshed. Hun er super god til struktur, hvilket er meget nødvendigt i en stor forening. 

Den årlige sommersportsskole nyder også godt af Gitta’s styring. Der er bare styr på det hele og alle ved hvilke opgaver, de har. Opstår der uforudsete problemer, bliver de løst på den bedste måde. 

Gitta har trods de mange år inden for ParaSporten aldrig fået Ildsjæleprisen, bedre sent end aldrig. 

Gitta er en ægte ildsjæl, – hun er guld værd for enhver forening og en værdig modtager af Parasport Danmarks Ildsjælepris 2019.

 

Vi bruger cookies. Når du klikker videre, accepterer du automatisk vores cookie- og privatlivspolitik. » Læs mere her
OK