Aalborgs Bedste 2015

Aalborg Kommune inviterede igen i år alle danske mestre + guld/sølv/bronze vindere fra Europamesterskaber og Verdensmesterskaber fra 2015 til en fejring. I år blev det afholdt i Aalborg Stadionhal, hvilket så satte en stopper for vor tidligere tradition: fællesspisning i vore klublokaler. Det kunne tidligere lade sig gøre, da arrangementet blev afholdt i Nordkraft.

Men vi fik fejret følgende, der alle fik en lille præsentation med sig:

Svømning:

Camilla Aagaard – udvikler sig fortsat og er nu for alvor fast inventar på landsholdet. I 2015 sprang Camilla samtidig over i eliteidrætsklassen – hvilket også betyder mulighed for endnu mere tid i bassinnet. Camilla har ligeledes meldt sig ind som kandidat til såvel EM og PL – kvalifikationen jagtes netop i det første kvartal 2016.

Jan Johansen –  Er den ældste af de tre svømmere, men klarer sig fortsat godt i sin klasse. Træningsiveren fejler intet selvom Jan har været med i gamet gennem flere år.

Laura M. Christensen – 2015 var året hvor Laura deltog til VM – bedste resultat var en 8. plads i 100 bryst og ligesom Camilla er fokus rettet mod kvalifikation til EM og PL i 2016.

RaceRunning:

2015 vandt Hayla S. Søndergaard guld på 200m, 400, og 800m til DM. Til VM i Nottingham i England fik hun guld på 800m og sølv på 400m. Derud over satte hun en Wm rekord på 800m.

Bowling med rampe:

Holdet består af Claus Kragh, Flemming Terp og Jan Krogh Sørensen, som vandt FM. Holdet vandt for andet år i træk.

DM i kajak ergometer:

Jacob Bjerregaard Michelsen – har tidligere været aktiv inden for fodbold, men er nu blevet ”bidt af en gal vandhund.” Jacob er meget aktiv i Kano og kajakklubben Limfjorden og nyder at opholde sig i det fri.

Mogens Jørgensen fra “Mogens kom forbi” var som sædvanlig konferencier og komikeren Jan Gintberg stod for noget af underholdningen.

Se billeder fra fejringen her!

Vi bruger cookies. Når du klikker videre, accepterer du automatisk vores cookie- og privatlivspolitik. » Læs mere her
OK