Grethe 80 år

Alle medlemmer, der har været med i vort gamle klubhus kender fødselaren, der søndag den 13. september fyldte 80 år – Grethe.

Grethe er kendt for mange ting: damen – der lærte medlemmerne at hænge deres tøj i garderobe, – der lærte fodboldspiller, at man ikke går ind med fodboldstøvler på, – der kunne lave en sovs, der smagte af noget, uanset om det var til boller i karry, frikadeller eller flæskesteg, – der lige kunne underholde de små, hvis mor/far skulle noget i klubhuset, – der havde et mild sind og en rund hånd, når der var hunde på besøg – ja listen kunne sagtens blive meget længere. Grete var med i det gamle klubhus i næsten 25 år. Og da talen kom på, at vi skulle flytte i Nordkraft, var spørgsmålet på alles læber: hvad så med Grethe?

Men heldigvis er Grethe fulgt med os i Nordkraft. Hver tirsdag kommer Grethe og tager sig af vasketøj, blomster – og personalet, for der er naturligvis friskbagte boller med i nettet.

Vi ønsker Grethe TILLYKKE med den runde dag og håber, at vi også fremover må nyde godt af nogle af Grethes mange kvaliteter. – Og så vidt vides, så har Grethe absolut ingen planer om at stoppe 🙂

Grethe 80 år

Grethe 80 år

Vi bruger cookies. Når du klikker videre, accepterer du automatisk vores cookie- og privatlivspolitik. » Læs mere her
OK