Nordjylland træner sammen
I løbet af de næste fire uger vil en lang række gæster hjælpe med at holde liv i de gode bevægelsesvaner igennem live træninger. Det bliver en blanding af deres egne instruktører, dygtige foreningsfolk og nordjyske kendisser, der sørger for bevægelsesglæde og træning til alle – alene eller sammen med hele familien.
 
Tjek følgende, hvis I godt kunne tænke jer at være med:
1. Websitet www.dgi.dk/nordjyllandtræner. Websitet er målrettet foreningerne og nordjyderne med eksempler og konkrete øvelser, der er til at lave derhjemme. Her finder I inspiration til øvelser, hvis I træner online i foreningen allerede. Der er forskellige målgrupper som f.eks. børnefamilier, voksne, seniorer, udetræning mm.
 
2. LIVEstreaming, hvor hele Nordjylland træner sammen Live. Aktiviteterne og de konkrete datoer for aktivitet ligger på www.dgi.dk/nordjyllandgårlive. Alle kan deltage via DGI’s facebookside hjemmefra. De har en lang række instruktører, som kører forskellige temaer hen over ugen. Om søndagen er der fællestræning med kodeordet bevægelsesglæde – og med nordjyske kendisser som gæster. Foreløbigt kører live-træningen her frem til 6. december.
Vi bruger cookies. Når du klikker videre, accepterer du automatisk vores cookie- og privatlivspolitik. » Læs mere her
OK