Laura amsterdam 2016

Den 15. december 2016 var det igen tid til en tur i lufthavnen. Destinationen var denne gang Amsterdam, Holland, hvor jeg for første gang skulle af sted helt alene til et stævne. Stævnet var Amsterdam Swim Meet, hvor deltagere fra blandt andet Tyskland og Frankrig var tilstede. Stævnet startede fredag den 16. december og sluttede søndag den 18. december.

Jeg ankom dagen før stævnestart og skulle lige falde til. For første gang skulle jeg klare mig helt selv i udlandet. Ting som at finde hotellet, finde svømmehallen, sørge for mad, skulle jeg selv sørge for. Ting, som jeg som svømmer ikke er vant til; det er det vi har trænere og holdledere til, og kæmpe cadeau til dem!

Jeg nød turen og stævnet i fulde drag, men det er muligvis også den tur, hvor jeg har brugt flest kræfter, når det hele bliver lagt sammen.

Dagen startede som regel klokken 6.40 med morgenmad og den efterfølgende gåtur til svømmehallen. En tur på cirka 20 minutter. Derefter stod den på stævneopvarmning, dernæst stævne med to løb hver dag. Efter mine to løb og lidt afslappende restitutionssvømning, gik turen tilbage til hotellet, hvor jeg fluks måtte ud i byen for at finde frokost. Så var der tid til afslapning inden finalerne startede, og så var det om igen.

Tilbage til svømmehallen, hvor jeg skulle svømme mine i alt 6 løb. Jeg svømmede nogle godkendte løb og slog sågar også en personlig rekord og kom med i to finaler. Finalerne var 100 meter bryst og 50 meter butterfly, hvor den sidst nævnte indebar personlig rekord.

Hele turen har været en kæmpe oplevelse og selvom det var hårdt, var det så fedt at prøve at stå på egne ben i udlandet. En helt anden oplevelse end ved andre stævner, men helt klart en oplevelse, som jeg ikke ville være foruden.

En oplevelse, hvor jeg lærte alt bedre at kende. Jeg har lært mig selv bedre at kende, jeg har lært, hvordan jeg bedst kan præstere, og sidst men ikke mindst, har jeg lært hvor taknemmelig man skal være for de holdledere, som tager med til stævner i weekenderne – kun for svømmernes skyld!

/Laura Martens Christensen

Laura amsterdam 2016

Svømmehallen

Laura amsterdam 2016

Hotellet

Vi bruger cookies. Når du klikker videre, accepterer du automatisk vores cookie- og privatlivspolitik. » Læs mere her
OK