Håndboldstævne i KFUM-hallen

Galleri

Søndag den 19. februar var KFUM-hallerne i Hasseris rammen for et stort håndboldstævne for udviklingshandicappede. 

I alt deltog 13 håndboldhold i 21 håndboldkampe fra kl. 10-14 i begge haller. Tæt på 100 spillere fyldte hallerne med højlydte råb og glædes udbrud og enkelte oplevede da også nogle smertelige nederlag, som dog var glemt efter en fransk hotdog i cafeen eller en krammer af modstanderen.

“De her ‘unge’ mennesker fra 16-50 år er simpelthen helt unikke at tilbringe en søndag formiddag sammen med. Deres umiddelbarhed og deres glæde ved håndbolden er yderst lærerig for alle i idrætten. Selv dommerne har herefter stævnet udtalt at de ser frem til næste gang, så det er fedt at alle har haft en god dag.” sagde stævneansvarlig Mikkel Risager, efter stævnet.

Aalborg KFUM Håndbold og I.H. Aalborg har i samarbejde et hold, som denne gang fik lov at have fordel af hjemmebanen, men desværre tabte holdet begge sine kampe med 10-5 til Struer FH og 6-5 til Viborg HK.

Dette betyder at Aalborg holdet ligger på en sammenlagt 3. plads i deres pulje. En af holdets trænere, Mikkel Salling Holmgaard udtalte sig bagefter kampen således: “Vi plejer at stå godt til Viborg HK, og slog dem da også sidst. Men flere af vores spillere var lidt nervøse over den fyldte hal og hjemmebanen. Men spillerne er så seje, så vi skal nok komme op på hesten igen. Særligt vores målmænd gjorde det rigtig godt i dag.”

Vi bruger cookies. Når du klikker videre, accepterer du automatisk vores cookie- og privatlivspolitik. » Læs mere her
OK