Kajak dåb

Der var godt besøgt i Kano og Kajakklubben Limfjorden, da de i samarbejde med Idrætsforeningen for Handicappede i Aalborg afholdte dåb for 11 nye kajakker.

Trygfonden havde bevilget kr. 141.000, hvilket rakte til 8 nye specialbyggede kajakker. Spar Nord Fonden havde bevilget kr. 50.000, hvilket blev konverteret til 3 dobbeltkajakker, der er indrettet til at tage handicappede med ud på tur i Limfjordens vande.

Dåbshandlingen var lidt anderledes, end man er vant til. Jacob Bjerregaard Michelsen stod for praktiske, mens alle andre stod i læ for vandet.

Kajakkerne er allerede rettet til og prøvet – både i Lindholm å og i Limfjorden. Så nu venter en forhåbentlig dejlig lang sæson i de nye både. Som en ekstra kolorit på dagen, var der 4 handicappede, der lod sig skrive op til kom og prøv dag. Flere er velkomne til at komme at prøve – bare kontakt klubben. Og tilbuddet gælder både ener kajakker og dobbelt. Man kommer aldrig ud alene – og skal man i en dobbelt, vil der være en erfaren ”skipper” i kajakken.

Link til galleri fra dagen

Vi bruger cookies. Når du klikker videre, accepterer du automatisk vores cookie- og privatlivspolitik. » Læs mere her
OK