Bliv trainee på Lord Nelson når The Tall Ships Races kommer til Aalborg
Er du mellem 16 – 25 år og har du et fysisk handicap, har du nu via Aalborg Kommune mulighed for at blive trainee ombord på det engelske handicapvenlige A-klasse skib Lord Nelson http://jst.org.uk/our-tall-ships/lord-nelson/. Når det sammen med de andre skibe sejler fra Aalborg til Frederikstad.
 
Lord Nelson er indrettet således, at kørestolsbrugere og personer med andre fysiske handicaps kan komme ombord og deltage i skibets drift på lige fod med ikke-handicappede.
 
Kravene fra skibets side er:
• Trainees skal være fyldt 16 år på Lord Nelson – der er ikke en egentlig aldersgrænse, men det ses selvfølgelig gerne, at du er mellem 16 og 25, så du er jævnaldrende med de øvrige trainees.
• Der er reserveret 5 pladser til trainees med et handicap og har du brug for en personlig hjælper, har du mulighed for at få denne med.
• Der er plads til tre personer i kørestol – dog må det ikke være elektriske kørestole, og brugeren af kørestolen må max vej 100 kilo.
• Af hensyn til sikkerheden er det vigtigt, at der er tale om et fysisk handicap – og ikke problemer med indlæringsvanskeligheder. Ude på havet er det vigtigt, at en besked kan modtages og forstås. Derfor er det også ret væsentligt, at trainees kan forstå og gerne gøre sig forståelig på engelsk.
 
Der vil være en egen betaling på kr. 1.500,-. Såfremt der er behov for at medbring personlig hjælper, kommer denne med uden beregning. Der vil være påmønstring i Aalborg den 5. juli kl. 14, og forventet hjemkomst til Aalborg er den 13. juli om aftenen. (vi sørger for transport fra Fredrikstad til Aalborg med bus og færge). Du kan evt. finde lidt flere oplysninger her: https://www.tsraalborg.dk/om-tsr/trainees/.
 
Så har du lyst til en anderledes og ekstraordinær oplevelse, så skriv til:
 
Mette Matthiasen Larsen,
MLAR@aalborg.dk – med fulde navn, fødselsdag og mail.
Du kan også kontakte Mette på 9931 1514 for yderligere informationer.
Vi bruger cookies. Når du klikker videre, accepterer du automatisk vores cookie- og privatlivspolitik. » Læs mere her
OK